Tel:

0755.535.363

Eu și coronavirusul

160×110 – 160 p.

Construit pe un fundal pandemic agitat, cu puternice nuanțe sociale și psihologice, romanul atipicului autor Augustin Dan Fernal explorează, în principal, într-o manieră inedită, încărcată de profunzime și umor, fragmente din viața unui personaj cotidian de paranoic.

Destinul acestuia, în noul context social, plin de îngrădiri și privațiuni, devine unul complex, tumultuos, tensionat și imprevizibil.

Se declanșează nebunia. O nebunie totuși controlată. Inadaptat, plictisit sau doar paranoic, trans-formă niște simple cumpărături într-o adevărată conspirație. Cu spiritul justițiar trezit din amorțire, se hotărăște brusc să demaște nedreptatea socială intrând astfel într-un labirint de situații tragi-comice, cu urmăriri ca-n filme, prizonierat, deghizări.

Complexitatea psihologică a protagonistului dă un farmec aparte romanului, mai ales că se supra-pune și cu incursiuni inspirate în propriul trecut și cu vocile interioare ale celor întâlniți în cale. Și peste toate acestea se țese și o altă poveste de viață… Cea a unui vlogger dezaxat, la fel de revoltat de nedreptățile sociale, desprins parcă dintr-un thriller psihologic.

Eroi, neadaptați sau doar nebuni?

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *