Tel:

0755.535.363

LASĂ-ȚI VIAȚA AȘA CUM E! – Nicolae C. Maxineanu

Am început să scriu acest roman cu o frază care să mă provoace, fără să am nici cea mai mică idee despre ce ar urma să scriu. Încet, încet imaginația și inspirația au început să dea roade și a început să prindă contur o carte cu multe întâmplări din lumea reală, din lumea viselor, dar și din lumea de apoi.

Am mai „ciupit” din amintirile mele, însă majoritatea trăirilor lui Amir sunt inventate și se petrec în zone din Vrancea, Brașov, Suceava și București înainte și după revoluție. Amir își caută calea în viață, în dragoste călătorind în timp pentru a-și schimba trecutul și viitorul. De multe ori însă deciziile luate i-au adus surprize neplăcute ce l-au făcut să spună: „Lasă-ți viața așa cum e!”.

Încercam uneori să-l ajut, alteori să-l încurc și în timp ce scriam așteptam cu nerăbdare să văd ce o să se mai întâmple cu toate personajele mele. Oare ce destin vor avea ele? Mi se părea ciudat ca eu, cel care scriu, să nu știu cum se va termina cartea. De fapt povestea pare că nu se termină și nu m-ar mira să apară un nou volum.

Citiți-l pe acesta pentru că este scris din suflet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *